Aankomend inregeltechnicus/engineer

Ben jij leergierig en sta jij te popelen om jouw affiniteit voor techniek in te zetten om mensen te helpen? Ga jij graag op zoek naar creatieve oplossingen, heb je een open instelling en weet jij van wanten? Stroop dan die mouwen op en solliciteer direct op de vacature van aankomend inregeltechnicus/engineer bij Hitse.

Wij werken voor diverse opdrachtgevers zoals Strukton en Unica. Je komt op de meest bizarre plekken waar je normaal gesproken geen kijkje in de keuken krijgt. Wel bij Hitse!

 

Wat je gaat doen

Als inregeltechnicus/engineer ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren, vastleggen en rapporteren van lucht- en waterzijdige inregelopdrachten bij onze opdrachtgevers. Zo zorg je ervoor dat de luchtbehandeling en/of warm- en koelwatersystemen zo goed mogelijk functioneren. Ook valideer je cleanrooms. Door jouw lucht- en waterzijdige inregelwerkzaamheden kan een cleanroom veilig en schoon functioneren.

Ervaring is minder belangrijk; nieuwsgierigheid des te meer. Jouw leerweg zal vooral een praktische worden – meekijken, observeren en uitvoeren. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot het volgen van de opleidingen KLI-A en KLI-C. Je gaat lucht- en waterzijdige inregelopdrachten uitvoeren, vastleggen en rapporteren. Hiervoor ben je grotendeels op de baan en kom je bij allerlei gave projectlocaties.

Dankzij jouw werk kunnen talloze mensen gezond, veilig en energie-efficiënt werken en wonen! Je werkzaamheden leg je naderhand vast in een meetrapport. Je brengt ongeveer 70% door op allerlei bijzondere projectlocaties bij onze klanten. Gevarieerd werk en nog eervol ook! Bij ons kom je met een glimlach naar je werk en ga je met een even zo voldane glimlach weer naar huis.

 

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar jou als jij je herkent in de onderstaande punten:

  • mbo werkniveau en hbo denkniveau;
  • bereidheid om verder te leren in klimaatbeheersingssystemen;
  • bereidheid om te reizen voor je werk;
  • flexibele inzetbaarheid bij wisselende werktijden.

Wat bieden we jou

Behalve dat je bij ons kan rekenen op een fijne en goede werksfeer, bieden wij jou ook graag het volgende:

  • een zelfstandige en uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief in een klein team;
  • vakgerichte opleidingsmogelijkheden om je technische kennis te ontwikkelen;
  • een marktconform salaris met 24 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
  • laptop en telefoon van de zaak om jouw werk uit te kunnen voeren;
  • auto van de zaak als je voldoende kennis en zelfstandigheid opgebouwd hebt;
  • doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Vragen of meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op! Ben jij die klimaatdokter die we zoeken? Solliciteer dan direct en stuur ons je cv en motivatie toe!